COALITIEAKKOORD: Zichtbaar nabij!

ZwplezwJYzaterdag 19 mei 2018 10:44

Vrijdag 18 mei is op het gemeentehuis van Papendrecht het coalitieakkoord gepresenteerd. ChristenUnie Papendrecht maakt deel uit van de coalitie, en in het huidige voorstel is er een wethoudersplaats beoogd voor Kees de Ruyter.

De titel van het akkoord is Zichtbaar nabij!. De coalitie wordt gevormd door PAB, CDA, Christenunie en SGP. Namens ChristenUnie Papendrecht wordt Kees de Ruyter voorgesteld als wethouder. zijn portefeuille zal bestaan uit: verkeer, vervoer en waterstaat, onderwijs, media, volksgezondheid, begraafplaats, Alblasserwaard-Vijfheerenlanden & wijkgericht werken. 

ChristenUnie Papendrecht is uiteraard erg blij met het resultaat, en hoopt in de komende periode zoveel mogelijk het Christelijke geluid, dat ook in het verkiezingsprogramma naar voren kwam, en deze rol te kunnen laten horen. Wij danken onze God voor de zegen dat we in de coalitie deel mogen nemen. 

Doordat Kees de Ruyter de gemeenteraad zal verlaten zijn er ook wat personele wijzigingen. De plaats van Kees wordt ingevuld door Jaco van Erk. De plaats van Jaco als Duo-raadslid zal worden ingevuld door Arjan Oostra. Pieter-Jan den Dekker zal fractievoorzitter worden.

Met dank ook aan alle coalitiepartijen, en Rinus de regt as (in)formateur presenteren wij hier het coalitieakkoord.

« Terug

Reacties op 'COALITIEAKKOORD: Zichtbaar nabij!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.